Thursday 9 June 2011





(English)

   I hang my head in shame and apologize profusely!  The problem is well known to me and to those who know me well: once again I put myself in a sticky position, with self-imposed chores I don't have the time nor strength to fulfill.

   When I opened my blog in February I did so on the spur of the moment. I had no idea of the dedication and work implied, nor for that of the satisfactions I would have achieved. My original idea was quite simple (in theory, as it turned out!): I am a sort neither here nor there Anglo-Italian, so lets have a bilingual blog! 

   Yes, simple idea. But get down to it, and you discover that every single post and all it involves (thinking, cooking, snapping, writing, publishing), takes up so much of your time and energies that translating and re-publishing it on your English page is just beyond you - well, me, in any case.

   So I am forced to face facts, and put this English page on stand by. I will not kill it. It's a baby of mine after all. Time might come in the future when I'll be able to feed it more regularly. In the meantime, please, please, refer to my Italian page. All you need to do is to click on the Italian flag at the top on your right. My apologies go particularly to those who will not be able to cope with the untranslated ingredients and methods of recipies. However, I have come to realize that language barriers are but relative amongst true foodies !

Thank you, and see you on the other page.

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(Italiano)

    Eh si! Ancora una volta ho peccato di presunzione. Quando a febbraio ho aperto questo blog l'ho fatto sull'onda dell'entusiasmo di un momento. Non avevo la più pallida idea né del lavoro e dell'impegno che questo avrebbe comportato né, devo ammettere, delle soddisfazioni. E' stato immediato pensare di fare un blog bilingue, a specchio del mio confusissimo background. Ma tra il dire e il fare ... ci sta la scoperta che il tempo non basta!

   Così sono costretta a malincuore a mettere questa versione inglese della mia pagina in stand-by. Non la chiuderò ma non prevedo di aggiornarla, almeno per ora. Nel frattempo la mia pagina italiana cresce e si moltiplica, anche grazie ai miei lettori che si stanno dimostrando di grande supporto. Se quindi capitate su questa pagina, vi prego di reindirizzarvi a quella in italiano. La trovate semplicemente clickando sulla bandiera in alto a destra. Grazie e vi aspetto di là.



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